MES liften en roltrappen

Grip op onderhoud en service activiteiten

MES liften en roltrappen wil grip houden op onderhoud en service activiteiten. Met gebruiksvriendelijke functionaliteiten van Plandou is dit uitstekend te doen.  De onderhoud kan op kantoor worden ingesteld en deze door monteurs via een mobiel geoptimaliseerd interface afgehandeld worden. 

MES liften en roltrappen is een onderhoudsbedrijf met hun hoofdkantoor gevestigd in het centrum van Nederland. Zij bieden service en doen onderhoud aan technische installaties. Deze processen die daar uit voort vloeien worden ondersteund door Plandou. Daarbij houd het bedrijf grip houden op onderhoud en service activiteiten.

De modules die worden in gezet zijn voornamelijk op invoeren van service activiteiten en instellen van gepland onderhoud en het afhandelen van werkbonnen met monteur. Extra gebruikte functies zijn o.a. het interne medewerkers koppelen aan de werkorders zodat ieder zijn eigen taak op de order uit kan voeren.

Door de vele gebruiksvriendelijk functionaliteiten kan meer orders worden verwerkt dan voorheen mogelijk was daarnaast houden ze nu ook beter grip alle activiteiten dus dat zijn vele voordelen Plandou. 

Kan Plandou ook voor jouw gemeente wat betekenen. Laat het ons weten want wij komen Plandou graag demonstreren.

Powered by Alvier Systems B.V.

Contact

Westrak 78E
1771 ST  Wieringerwerf
Nederland

0227 601 727
info@plandou.nl
www.plandou.nl